Les where can i buy gabapentin online albergínies farcides són un dels plats de més èxits pels sopars romàntics. Omplen però, alhora, són lleguers, a més de tenir una bona presentació. Així mateix, el farciment és la clau del triomf en aquesta recepta i que aquí, a Catalunya, es fa servir molt habitualment. Per això, us presentem una recepta de cookpad.com que proposa una Yatou recepta d’albergínies farcides de carn i verdures i que ha estat elaborada per buy Lyrica 75 mg online Cuinats Jotri.
Si les preferiu més lleugeres, també les podeu farcir de pernil i formatge tendre de cabra de la Monghyr Formatgeria Laura.
Albergínies farcides de sabor i qualitat
Ingredients per a les a lbergínies
- 2 albergínies
- 1 ceba
- 3 tomàquets ratllats
- 2 alls
- 5 xampinyons grans
- 400 gr. de carn picada (pot ser de pollastre, porc, vaca, barreja, etc.)
- Oli
- Sal i pebre
- Una mica sucre per al tomàquet
Ingredients per a Beixamel
- 2 cdes de farina de blat
- ½ litre de llet
- Sal i pebre
- Formatge emmental per sobre de la beixamel per gratinar
- ½ ceba
- Oli
Elaboració de la recepta
- Primer de tot, preparació de la beixamel: En una paella amb una mica d’oli calent tirem la ½ ceba molt picada, incorporem la farina i cuinem perquè no sàpiga a farina crua, li incorporem la llet i cuinem una mica.
- Incorporem la ratlladura de nou moscada, salpebrem i sense deixar de remoure cuinem durant 10 minuts a foc mitjà. Reservem fins al seu ús.
- Preparació de les albergínies: Les albergínies es parteixen per la meitat, se li fan uns talls a la carn sense arribar a tallar la pell.
- S’emboliquen en paper film i es posen al microones a màxima potència 18 minuts, quan estiguin li traurem la carn amb una cullera (amb cura de no cremar-nos), trossejarem i reservem.
- En una paella amb una mica d’oli ofeguem els alls picats i tot seguit ofeguem la ceba picada, i hi afegim una mica de sal.
- Afegim el xampinyó picat i escalfem. Afegim el tomàquet ratllat i li posem una mica de sucre, a meitat de la cocció de 20 minuts afegirem la carn de l’albergínia trossejada.
- Quan estigui la ceba escalfada afegim la carn picada, salpebrem i sofregim fins que estigui daurada.
- Omplim les albergínies en una font per coure, les banyem amb la beixamel amb el formatge ratllat per sobre i al forn preescalfat a 220 graus posem al forn durant 15 minuts.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Sot Lefriec de Vins Alemany i Corrió, un vi d’aroma potent, complex, torrat, espècies dolça, roure cremós, fruita madura i terrós. En boca és ric, potent i intens, tanins madurs i persistent.