Una hamburguesa diferent i amb molt sabor
Ingredients per a la recepta (2 persones)
Els ingredients principals els podeu comprar a La Botiga del Pallars:- 250 gr. de carn picada de vedella de la Carnisseria Boté
- Formatge rul·lo de cabra de Formatges Vilavella
- Melmelada de tomàquet de És Pallarès
- Pebre
- Sal
- 2 panets d’hamburguesa
- Una mica d’enciam
Elaboració de la recepta
- Preparar l’hamburguesa amb formatge de cabra no és molt diferent a preparar un hamburguesa qualsevol. El primer és preparar les hamburgueses si, per al que li donarem forma a la carn picada a la vegada que la salpebrem lleugerament. A mi m’agrada afegir una mica de pa ratllat perquè guanyin consistència, però això és al gust de cadascú.
- Després, amb la planxa ben calenta, fem la carn a gust del comensal. En la mateixa planxa podem torrar una mica el pa i també passar ràpidament per ella les dues tallades de formatge de rul·lo de cabra, perquè es daurin lleugerament.
- Finalment, muntem les hamburgueses; primer el panet de sota, després la carn, una mica d’enciam, el formatge de cabra, rematem amb una mica de melmelada de tomàquet i a la taula.