Ingredients (4 Persones)
– 1 pollastre
– 500 g de figues
– 1 branca de romaní
– 1 branca de farigola
– Pebre negre
– Sal
– 2 grans d’all
– Oli d’oliva verge
– 1 llimona
Preparació:
La nit anterior, talla el pollastre en trossos i en un bol, ficarem el pollastre, les herbes aromàtiques, el pebre, els alls trossejats, la sal i el suc de la llimona, i deixarem macerar en la nevera.
El dia de la preparació, preescalfa el forn a 220 °C. Mentre s’escalfa, treu el bol amb el pollastre i col.loca-ho en una safata de forn.
Renta les figues i les tallarem per la meitat. Afegirem a la safata.
Tan sols faltarà tirar un bon doll d’oli d’oliva per damunt i posaa rostir dins el forn, durant una mitja hora, tot i que el temps dependrà molt del tipus de forn, pel qual hauràs d’anar controlant-lo.
Quan vegis que la pell està torradeta, podràs treure i servir.