Sabor i molta patxoca
Ingredients per a 4 persones
- 400 g de xampinyons
- 8 ous
- 150 g de pernil d’ànec de Carlit
- 4 cullerades de salsa de tomàquet
- Oli d’oliva d’Arrels
Elaboració de la recepta
- Primer fem els encenalls de pernil. Molt senzill, el greix que tenen els talls del pernil els separem i els fregim durant uns 20 segons a foc fort fins que deixin anar tot el greix, s’arruguin i es daurin. La seva textura és cruixent i tenen un sabor lleugerament salat i molt semblant al dels rostes. La diferència és que són minis. Perquè no sigui greixosa la recepta, l’únic que haurem de fer és treure el greix o bé en una altra paella neta posem una mica d’oli d’oliva i saltegem el xampinyó.
- A part barregem el pernil trossejat amb els xampinyons. Els posem en unes fonts individuals i posem els ous cascats. Afegim el tomàquet (podeu posar una mica de formatge ratllat). Posem al forn uns 10-12 minuts a 190 ºC.
- Quan ho traguem posem els rostes d’ànec i servim.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Clos del Recó del Celler Grau i Grau, un vi de color de cirera pàl·lida. Complexe amb matisos afruitats i vinosos amb notes de cirera. Saborós, fresc i agradable. Acidesa ben equilibrada.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-huevos-y-tortillas/receta-de-huevos-al-horno-con-champinones-y-torreznos-de-pato
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!