Ingredients
- 24 rodanxes de cansalada
- 400 g de carn picada Can Dorca
- 4-5 patates
- 2 cebes
- 6 ous de Granja Slou
- Sal
- Oli de GASTRONOMIC ASDEC: 5 DE TROS
Preparació
- Pelem i tallem la patata i la ceba com si anéssim a fer una truita. Ho fregim en una paella amb abundant oli fins que les patates siguin toves i es daurin, segons el gust.
- En un motlle per pastissos, posem la cansalada de manera que cobreixi la base i sobresurti pel damunt del motlle.
- Posem la carn picada a la base i la distribuïm.
- Batem els ous i hi afegim la patata. Ho barregem bé i ho posem sobre la carn picada.
- A continuació ho cobrim tot amb la resta de la cansalada (el que sobresurt del motlle i el que calgui per acabar de tapar-ho).
- Fiquem el pastís al forn prèviament escalfat a 220º i ho deixem dins durant 30 minuts.
- Finalment, només ho hem de treure del motlle i servir-ho.