Una pizza que té de tot
Podeu trobar aquesta pizza ja elaborada artesanalment per Queso Perfecto.
Si voleu un nou embalatge per les vostres pizzes o altres productes, podeu contactar amb Mobento Packaging.
Ingredients per a la recepta
Per a la massa:
- 500gr de farina
- 250ml d’aigua temperada
- 25gr de llevat de forner
- Una cullerada d’oli de CASTEL BARDERA
- Una mica de sal
Per al farciment:
- 2 llaunes de tonyina
- Bacó a daus
- Formatge mozzarela
- Tomàquet triturat
- Orenga
Si ho prefereixes, pots tastar una pizza molt semblant al RESTAURANT PLATÓ!
Elaboració de la recepta
- Posem en un recipient la farina, juntament amb l’oli i la sal. I en un altre recipient barregem el llevat amb l’aigua temperada.
- Quan s’ha barrejat bé el llevat amb l’aigua, aboquem el líquid en el recipient de la farina, i anem remenant a poc a poc fins a formar una massa que puguem modelar. Pastarem aquesta barreja al voltant d’uns 10 minuts.
- Quan l’hàgim pastat bé, deixarem reposar en el mateix motlle perquè la massa augmenti de volum. Ens caldrà al voltant d’1h. i el taparem amb un drap de cuina o paper film, per afavorir el creixement. Més o menys ha de doblar el seu volum.
- Passat aquest temps, la massa haurà augmentat i podrem passar a modelar. Posarem una mica de farina sobre el taulell i començarem a modelar i estirar la massa. Podem donar-li la forma que vulguem.
- Col·loco a la safata paper d’enfornar o paper d’alumini, perquè la pizza no s’enganxi a la mateixa, i sobre aquesta acoblarem la massa. Posarem una base de tomàquet i orenga, i tot seguit distribuirem els diferents ingredients: tonyina, bacó, formatge i orenga. Tindrem el forn preescalfat a 200 º C i una vegada que estigui, introduïm la pizza.
- Jo normalment la tinc uns 20 min. Encara que depenent dels ingredients que usem trigarà una miqueta més o menys.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Almodí Negre d’Altavins, un vi negre dens, de color violaci, brillant i fluïd a la copa. Desprèn aromes de gerds, mores i fruites del bosc, amb notes de regalèssia i espècies. Agradable i carnós, és fresc a la boca i lleugerament tànic. A la retronasal esclaten les aromes de melmelades de fruits vermells.
Recepta extreta de: https://lasmariacocinillas.com/2013/02/pizza-de-atun-y-bacon.html/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!