Xurrasco de vedella a la planxa al cafè!
Un plat que treu la son
Avui fem xurrasco de vedella a la planxa al cafè! Un plat que treu la son i que acompanyarem amb un vi negre! Salut!Ingredients per a la recepta
- 2 xurrascos de vedella
- 2 culleradetes de pebre vermell fumat
- 2 culleradetes de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de cafè
- Pebre al gust
Elaboració de la recepta
- Barregem els condiments
- En un bol barregem i unim bé el pebre vermell fumat, el sucre, la sal, el cafè i el pebre.
- Condimentem la carn
- Col·loquem la meitat de la barreja sobre un dels costats dels carns a la brasa.
- Cuinem la carn
- Amb la planxa ben calenta, les a la brasa amb el costat untat amb la barreja cap avall (sobre la planxa) i, mentre es cuina, afegim la resta de la barreja a l’altre costat.
- Aquí podem cuinar al gust de cadascú.
- Retirem i mengem recent fet
- Retirem de la planxa i servir immediatament.