Xurrasco de vedella a la planxa al cafè

Xurrasco de vedella a la planxa al cafè

Un plat que treu la son

Avui fem xurrasco de vedella de Can Mabres a la planxa al cafè de Cafès Gener! Un plat que treu la son i que acompanyarem amb un vi negre SYH de Vinya Janine! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 xurrascos de vedella de Can Mabres
  • 2 culleradetes de pebre vermell fumat
  • 2 culleradetes de sucre
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de cafè de Cafès Gener
  • Pebre al gust

 

Elaboració de la recepta

  1. Barregem els condiments
    • En un bol barregem i unim bé el pebre vermell fumat, el sucre, la sal, el cafè i el pebre.
  2. Condimentem la carn
    • Col·loquem la meitat de la barreja sobre un dels costats dels carns a la brasa.
  3. Cuinem la carn
    • Amb la planxa ben calenta, les a la brasa amb el costat untat amb la barreja cap avall (sobre la planxa) i, mentre es cuina, afegim la resta de la barreja a l’altre costat.
    • Aquí podem cuinar al gust de cadascú.
  4. Retirem i mengem recent fet
    • Retirem de la planxa i servir immediatament.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un SYH de Vinya Janine, un vi negre amb aroma de fruita madura i molt bon pas en boca, amb cos i equilibrat, saborós.

SYH de Vinya Janine

SYH de Vinya Janine

Font: Locos x la parrilla