Tiramisú de cafè d'olla

Tiramisú de cafè d’olla

Irresistibles postres italianes

Avui fem unes postres irresistibles! Tiramisú de cafè d’olla de Delsams! Exquisidesa italiana que gaudirem amb un cafè aràbiga 100% de Delsams! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 4 tasses de cafè d’olla fred de Delsams
  • 2 clares d’ou
  • 4 rovells
  • 100 grams de sucre
  • 400 grams de formatge crema
  • 1 paquet de galetes Maria
  • 175 mil·lilitres de cafè
  • 200 grams de xocolata amarga ratllada
  • Cacau en pols per empolvorar

 

Elaboració de la recepta

  1. Batem les clares a punt de neu i reserva.
  2. Barregem els rovells amb el sucre en un altre recipient fins que tinguin una consistència espumosa.
  3. Afegim el formatge crema a poc a poc sense deixar de batre. Incorporem les clares i barregem realitzant moviments envoltants.
  4. Col·loquem una capa de galetes remullades en el cafè i cobrim amb una capa de formatge crema. Empolvorem la meitat de la xocolata ratllat. Repetim l’operació fins a acabar amb els ingredients. Finalment empolvorem el cacau en pols.
  5. Refrigerem tota la nit.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un cafè Aràbiga 100% de Delsams, un cafè ideal per la sobretaula.

Cafè Delsams

Cafè Delsams

Font: Cocina Delirante