fbpx
Cerca

Mel Muria

Som una empresa que des de fa 6 generacions treballem amb les abelles. Hi ha constància escrita de la nostra activitat des de 1810, passant de generació en generació.

A dia d’avui, a Mel Muria continuem fent la tradicional transhumància seguint les diferents floracions del nostre territori per tal d’aconseguir productes naturals de màxima qualitat com la mel, el pol·len, el pròpolis i la gelea reial.

La principal activitat de la nostra empresa és la producció, envasat i comercialització de les mels (romaní, taronger, farigola, mil flors, etc) que produeixen les nostres instal·lacions ramaderes. Actualment tenim més de 2000 arnes. La mel que produïm, comercialitzada sota la marca Mel Muria, arriba arreu del territori català i a la resta d’Espanya.

Les nostres mels són d’una extraordinària qualitat, avalada pels nombrosos premis obtinguts en diferents concursos nacionals i internacionals.

Font de mel

A partir de l’any 1999, des de Mel Muria varem posar en marxa un museu apícola amb eines antigues, emprades per treballar la mel, diversos documents relacionats amb la història de la producció apícola a les Terres de l’Ebre, i la popular i coneguda “font de mel”.

Tot plegat, configura una valor afegit a la nostra empresa, complementat amb la iniciativa de visites guiades al museu, sortides al camp per conèixer la vida de les abelles, i l’organització de tallers didàctics destinats a difondre tot el que envolta el curiós món de les abelles i la mel. En aquest sentit, s’organitzen visites per a col·legis, agències de viatges, associacions de gent gran, associacions de dones i altres col·lectius.

La vessant solidària de l’empresa MEL MURIA s’expressa en la constant col·laboració amb entitats sense ànim de lucre i ongs. Tanmateix, és constant la presència i participació de l’empresa en fires i congressos tant a nivell nacional com internacional.

A partir d’agost de 2011, MEL MURIA emprèn un altre repte: la posada en funcionament del Centre d’Interpretació Apícola MURIA

Bio Muria

Bio Muria està composta de tres games de producte: mel ecològica, mel de sabors i xarops i suplements alimentaris. Ha estat guardonada amb el premi al Millor producte BIO de la Fira BioCultura 2016, competint amb més de 18.000 referències de productes ecològics

Pel que fa a la mel ecològica es tracta d’una col·lecció de 11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cap d’ase, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.

La col·lecció de mel de sabors inclou diverses varietats de mel amb diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d’abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

I la gama de productes xarops i suplements alimentaris inclou, entre altres, gelea reial per a nens, adults i 3ª edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja, i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.

artMuria

Després de l’èxit aconseguit per tots els seus productes des de fa sis generacions, la família Muria, apicultors des de 1810, presenta artMuria, una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d’aromes i propietats per a les taules més exigents. Aquí podeu veure el vídeo presentació fent click aquí.

Varietats

artMuria, consta de quatre varietats, romaní, taronger, alta muntanya i bosc, és una selecció extrema de les collites florals més recents i fresques de la costa mediterrània, dels boscos ibèrics i de l’alta muntanya del Pirineu.

  • Romaní: de color clar, aroma floral i suau sabor dolç amb subtils tons àcids, la seva finor suggereix harmonies sofisticades. Congenia amb macedònies i fruites, bacallà, preparacions de xai i infusions d’aroma marcat. Guanyadora del primer premi del concurs de mels “Reina de Mels 2015” de Balaguer.
  • Taronger: neta i de to àmbar clar. El seu aroma cítric persisteix en una acidesa refrescant en boca. Dolça i sucosa, aconsegueix una gran harmonia amb receptes d’ànec, formatges frescos, gelats suaus, dolços de paella i de forn i infusions de baixa intensitat aromàtica.
  • Alta muntanya: de color àmbar amb notes vermelloses, aromes herbàcies i matisos àcids en boca, és ideal amb amaniments freds, pastes, bolets i formatges d’elaboració artesana.
  • Bosc: de to àmbar fosc i amb aromes de cereal torrat molt intensos. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i tot el conjunt aporta un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats, formatges forts i pa cru o torrat amb oli.

La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams; 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.

Recentment ha ampliat la seva gamma de mels de luxe amb quatre nous sabors: safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or.

Les nostres mels són d’una extraordinària qualitat, avalada pels nombrosos premis obtinguts en diferents concursos nacionals i internacionals.

Botiga i Centre d’Interpretació Apícola

Mel Muria, a més, disposa de botiga pròpia a El Perelló i del Muria Centre d’Interpretació Apícola, on a més de divulgar la cultura apícola i l’apassionant vida de les abelles, ensenyem el recorregut que fa la nostra mel des del camp fins que arriba al pot. En aquesta experiència també donem opció a vestir-se d’apicultors per veure les abelles en directe i juntament amb el tast de les nostres mels, és una experiència realment inoblidable.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!