Una pizza massa bona
Si vols tastar una pizza boníssima i única, no dubtis a anar a Konu‘s Girona! La teva pizza preferida en forma de “cono”!Ingredients per fer la massa
- 250 grs farina
- 200 ml d’aigua a 30º
- 100 ml de cervesa artesana
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- 1 culleradeta de sal
Ingredients
- 200 grs de formatge burrata
- 8-10 tomàquets cherry
- 6 fulles d’alfàbrega
- 1 cullerada panses
- 1 cullerada pinyons
- 100 grs tomàquet
- sal
- pebre
- oli d’oliva verge extra
- reducció vinagre Pedro Ximénez
Per a elaborar la massa
- Posem en un piló tota la farina i fem un cràter al mig per posar-hi l’aigua, la cervesa. Anem amassant perquè quedi tot cohesionat i vagi agafant consistència.
- Afegim també l’oli i la sal, mentre continuem amassant fins aconseguir una bola llisa i de textura gomosa.
- Deixem reposar durant unes hores perquè la massa fermenti.
- Finalment estirem la massa en la forma que vulguem amb l’ajuda d’un corró.
Preparació per la salsa de tomàquet
- Fem una creu al cul del tomàquets. A continuació els escaldem durant un minut per poder-lo pelar millor.
- Els pelem, els triturem i ho buidem a una paella amb oli d’oliva, on ho sal-pebre i ho deixem reduir fins treure’n l’excés d’aigua.
Preparació pizza
- En primer lloc untem tota la base amb la nostra salsa de tomàquet.
- A continuació hi afegim el formatge burrata tallat a bocins. També hi afegim els tomàquets cherry partits per la meitat i finalment les panses i els pinyons a gust.
- A continuació ho enfornem durant uns 10-15 minuts a 220º, controlant que la massa creixi i quedi al punt de cuita.
- Una vegada la traiem del forn, afegim les fulles d’alfàbrega i unes gotes de reducció de Pedro Ximénez.