Benvolgut i benvolguda, ara que venen mesos de fred, us proposem 5 plats de dinars i sopars de dilluns a divendres que són irresistibles i que de ben segur us escalfaran una mica aquests dies d’hivern. Així que, deixeu volar la vostra imaginació i gaudiu. Bon profit!
Dilluns 3 de gener primer dia del menú setmanal irresistible
L’hora de dinar
- Crema de carabassa amb xiitake
- Bacallà confitat en oli d’oliva verge sobre patata i salsa de sobrassada i mel
- Pastís d’ametlles i taronja
Per sopar
Dimarts 4
L’hora de dinar
Per sopar
Dimecres 5, l’equador del menú setmanal irresistible
Dinar
- Carpaccio de vedella amb parmesà i verduretes en vinagre
- Macarrons amb albergínies i carabassa
- Pastís de poma
Per sopar
Dijous 6
L’hora de dinar
Per sopar
- Amanida de peres i formatge amb vinagreta
- Pastís de formatge de fruits del bosc amb base de pets de monja

Divendres 7
L’hora de dinar
- Taula de patés
- Truita de riu en escabetx suau de vinagre d´estragó
- Pastís de formatge amb xocolata negra
Per tancar el menú setmanal irresistible
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Això ens ha quedat gourmet, oi?
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!