Un platàs que us farà sucar pa!

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 conill
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • 4 dents d’all
  • 600 g de tomàquet sofregit eco Can Garriga
  • 30 g de pinyons (opcional)
  • Sal i al gust
  • 4 cullerades d’oli d’oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Trosseja el conill.
  2. Renta i talla els pebrots en trossos petits.
  3. Pela i pica els alls.
  4. Pela i pica la ceba.
  5. Tira l’oli d’oliva en una paella i la poses a foc mitjà.
  6. Tira-li sal als trossos de conill.
  7. Quan l’oli estigui calent afegeix el conill trossejat i el sofregeixes fins que quedi ben daurat.
  8. Llavors afegeix els pebrots, la ceba, els alls i els pinyons, el sofregeixes tot durant 2 minuts aproximadament.
  9. Ara afegeix el tomàquet, el remous i li tires sal al gust.
  10. Sofregeix tot junt durant 10 minuts a foc lent.
  11. Passat aquest temps ja ho tens preparat.
  12. Els pinyons són opcionals, però li donen un toc molt bo.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Creveta Negre de La Botera, un vi jove elaborat en dipòsits d’acer inoxidable, premsat després de tres setmanes en contacte amb el raïm, que li aporta aquest color tan viu i intens. Fermentat amb llevats autòctons de les finques. Fermentació malolàctica espontània, que li aporta notes làctiques i suavitat. Equilibri ideal entre la frescor, el cos en boca i la intensa aroma de fruits silvestres.

Recepta extreta de: http://recetastradicionalesdecocina.blogspot.com/2014/01/receta-facil-de-conejo-con-tomate.html

Imatge extreta de: https://www.elviolinnegro.es/2014/02/07/conejo-con-tomate/