Suflé de taronja
Senzill i refinat
Avui fem suflé de taronja de MaMi Taronges! Unes postres senzilles i molt refinades que acompanyarem amb un cava Celler Vell Semi Sec de Celler Vell! Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- 2 taronges de MaMi Taronges
- 6 ous
- 125 gr. de sucre glaç
- 500 ml. de llet
- 50 gr. de farina fina de blat de moro
- 15 gr. de mantega i sucre glacé per decorar
Elaboració de la recepta
- Separem els rovells de les clares d’ou. Reservem aquestes i batem els rovells amb el sucre. Afegim una mica de ratlladura d’una de les taronges i la farina. Barregem bé i incorporem el suc de les dues taronges, batent fins que quedi perfectament integrat.
- Posem a escalfar la llet en un cassó. Quan estigui temperada, la retirem de foc i afegim la barreja anterior, remenant bé. Tornem a posar a foc i coem, a foc lent, fins que espesseixi.
- Retirem definitivament del foc i afegim la mantega, fins que es fongui i s’integri. Deixem refredar la massa.
- Batem les clares a punt de neu i les incorporem a la barreja ja freda, amb moviments suaus i envoltants, perquè no es baixin.
- Posem la massa en un motlle prèviament greixat i el coem al forn, preescalfat a 180 graus, fins que dobli el seu volum.
- El traiem del forn, empolvorem amb sucre glaç i servim de seguida.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Celler Vell Semi Sec de Celler Vell, un cava color daurat intens amb bombolla abundant. D’aroma molt expressiu, amb notes de brioxeria. D’un dolç lleuger i vellutat, amb personalitat. Postgust llarg i cremós en boca.
Font: Gurmé
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!