El menú setmanal per fer passar el fred del 9 al 13 de novembre
Benvolgut i benvolguda, us proposem un menú setmanal format per 5 plats de dinars i sopars de dilluns a divendres que t’ajudaran a mantenir la calor. A més, la proposta de receptes permet donar el vostre toc personal per a adaptar-se als vostres gustos. Així que, deixeu volar la vostra imaginació i gaudiu. 😊 Bon gourmet!
Menú setmanal per fer passar el fred del 9 al 13 de novembre
Dilluns 9 de novembre
L’hora de dinar
- Sopa de peix i gambes
- Albergínies farcides de carn
- Préssecs de l´Ordal glacejats amb suc de préssec acompanyats de crocants de gelat de nata amb ametlla garapinyada
Per sopar
Dimarts 10 de novembres
L’hora de dinar
Per sopar
Dimecres 11 de novembre, l’equador del menú setmanal per fer passar el fred
L’hora de dinar
Per sopar
Dijous 12 de novembre
L’hora de dinar
Per sopar
Divendres 13 de novembre
L’hora de dinar
- Amanida de Pollastre
- Bacallà confitat en oli d’oliva verge sobre patata i salsa de sobrassada i mel
- Pastís de formatge amb xocolata negra
Per tancar el menú setmanal de por
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Això ens ha quedat gourmet, oi?
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!