Unes postres dolces i professionals
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- 2 préssecs d’Ordal de Joan Massana Planas
- 1 got de suc de préssec d’Ordal de Joan Massana Planas
- 2 talls de gelat de nata
- ametlles garapinyades picades per arrebossar
- 1 beina de vainilla
- oli d’oliva
- fulles de menta fresca
Elaboració de la recepta
- Fes 4 glaçons amb el gelat i arrebossa’ls amb les ametlles garapinyades. Reserva’ls a la nevera.
- Per caramel·litzar els préssecs, talla’ls en mitges llunes, col·loca’ls en una paella i deixa que vagin deixant anar el sucre. Afegeix el suc de préssec i deixa reduir fins que es faci una salsa espessa. Reserva el préssec i la salsa per separat.
- Per fer un oli de vainilla, extreu la carn de la vainilla i posa-la en un bol juntament amb la beina. Cobreix amb oli i deixa macerar.
- Per fer un oli de menta, pica finament 6-8 fulles de menta, posa-les en un bol, cobreix amb oli i deixa macerar.
- Serveix el préssec en plat pla i rega amb la salsa. Acompanya amb el crocant, decora amb els olis de vainilla i menta i amb la beina de la vainilla. Serveix de seguida.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un Pinot Noir Rosat de Cava Jaume Giró i Giró, un cava rosat delicat en color, quasi ataronjat, nas amb tocs de roses i boca, on els fruits hi són patents. Té una estructura melosa, agradable, fina, delicada i plena. Superequilibrat.
Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/postres/200712/melocotones-glaseados-crocantis-360.html