Ben fàcil i ben bona!
Ingedients per a la recepta
- Verdures de Lola y Más:
- Carbassó
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Ceba
- Salsa romesco ecològica Hortus Aprodiscae
Elaboració de la recepta
- No cal explicar gaire cosa, només cal fer les verdures a la brasa, al forn o a la paella.
- Acompanyar-les amb la salsa romesco ecològica.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Celler Vell Brut Reserva del Celler Vell, un cava de color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina i abundosa. Aroma intens i net. Afruitat, equilibrat i saborós. Cava sense complexos per a qualsevol ocasió. La seva frescor i suavitat el fan idoni per a l’aperitiu d’improvís i per anar obrint la gana a l’hora de sopar.
Recepta extreta de: http://hortusaprodiscae.org/es/category/recetashortus/page/3/