crema-aranesa-clares
Unes postres que faran les delícies dels més llaminers

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 l. de llet eco de Raphel Lladó
  • 7 ous
  • 200 gr. de sucre
  • 15 gr. de farina fina de blat de moro
  • 1 beina de vainilla

 

Elaboració de la recepta

  1. Comencem separant els rovells de les clares dels ous. Col·loquem els rovells en un bol i les barregem amb el sucre, la farina de blat de moro i un rajolí de llet.
  2. En un altre recipient muntem les clares a punt de neu.
  3. Posem la resta de la llet en un cassó al foc amb la beina de vainilla oberta. Quan estigui calent, anem agafant cullerades grans de clara muntada i les trobem a la llet, deixant-les un moment perquè es coguin. Les anem traient i les reservem en un plat.
  4. Retirem la llet del foc i la colem. Li afegim la barreja que havíem fet amb els rovells d’ou, barrejant tot bé. Tornem a col·locar al foc i, quan comenci a bullir, apartem sense deixar de remenar.
  5. Servim la crema en plats de sopa o bols amb les clares cuites sobre.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un Licor de Fruts Deth Bosc Dera Val de Licors Portet, un licor que reuneix els sabors i aromes de fruits diversos: gerds, maduixes, cassis, aranyons,… Amb una graduació alcohòlica de 16% vol.

Presentación de PowerPoint

Recepta extreta de: http://sevilla.abc.es/gurme/recetas/crema-aranesa-con-claras/