Le Moule Benvolguts/des gourmets catalans, avui us portem el Unaizah menú setmanal amb força del 12 al 16 d´octubre.

Guaratuba Benvolgut i benvolguda, ara que ens fa falta energia, us proposem http://morganpeterson.co.uk/services/review 5 plats de dinars i sopars de dilluns a divendres que t’ajudaran a mantenir la línia. A més, la proposta de receptes permet donar el vostre toc personal per a adaptar-se als vostres gustos. Així que, deixeu volar la vostra imaginació i gaudiu. 😊 Bon gourmet!
Menú setmanal amb força del 12 al 16 d´octubre
Dilluns 12 d´octubre
L’hora de dinar
Per sopar
Dimarts 13 d´octubre
L’hora de dinar
Per sopar
Dimecres 14 d´octubre, l´equador del menú setmanal amb força
L’hora de dinar
- Cabdells amb anxonves
- Cigrons amb sofregit de tomàquet eco, espinacs, carbassó, xampinyons i bròquil
- Panacota de cafè i taronja
Per sopar
- Gaspatxo de meló
- Crispetes amb sucre i anís. Una mica de dolç per tancar l’equador del menú setmanal.
Dijous 15 d´octubre
L’hora de dinar
Per sopar
- Creps de bolets silvestres. Deliciós i de la terra. Què més vols?
- Pastissets de Tortosa
Divendres 16 d´octubre
L’hora de dinar
- Còctel de gambes. L’entrant que t’enamorarà.
- Peix espasa en escabetx d’arbequines i porro
- Sangria de cava. Endolceix l’àpat.
Per tancar el menú setmanal amb força
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Això ens ha quedat gourmet, oi?
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!