Cigrons amb sofregit de tomàquet eco, espinacs, carbassó, xampinyons i bròquil

Cigrons amb sofregit de tomàquet eco, espinacs, carbassó, xampinyons i bròquil

Sana, gustosa i vegana

Avui cuinarem cigrons d’Hort del Silenci amb sofregit de tomàquet eco Hortus Aprodiscae, espinacs, carbassó, xampinyons i bròquil! Un completíssim plat vegà que marida perfectament amb un vi L’Arnot Negre del Celler La Botera! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Posarem la paella escalfar. Pelarem i tallarem el carbassó en trossets petits i ho afegirem a la paella perquè es vagi coent a foc lent juntament amb el sofregit de tomàquet eco Hortus.
  2. Tallem el bròquil i els xampinyons i els afegim a la paella. Quan estiguin tots els ingredients quasi fets afegirem els espinacs, que es fan molt ràpid i de seguida encongeixen.
  3. Finalment afegim els cigrons i ho barregem tot. Si voleu podeu afegir també all en pols, pebre o espècies per a donar més gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un L’Arnot Negre del Celler La Botera, un vi de color violeta, brillant i fluid en copa. Aromes dolces de fruita negra madura. Bona estructura i textura en boca. En boca notes persistents de fruites negres. Tanins madurs. Bon pas en boca i molt llaminer.

Arnot negre

Font: Hortus Aprodiscae