Llesques amb ou de taronja amb llavors de rosella

Llesques amb ou de taronja amb llavors de rosella

Unes postres típiques per Setmana Santa

Avui fem llesques amb ou de taronja Mami Taronges amb llavors de rosella! Unes delicioses postres típiques per Setmana Santa que gaudirem juntament amb un vi Garnatxa de Cellers d’en Guilla! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

  • ¼ tassa de suc de taronja MaMi Taronges
  • ½ tassa de llet
  • Ratlladura de ½ taronja MaMi Taronges
  • 1 cda de sucre
  • ½ cdta llavors de rosella
  • 1 ou
  • 1 cda de sucre

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallem el pa en llesques i el reservem.
  2. Fem un preparat amb el sucre, la llet, la ratlladura de taronja i el suc de taronja. Ho deixem reposar uns 30 minuts.
  3. Mentre que reposa, preparem la barreja d’ou. El batem amb les llavors de rosella i el sucre.
  4. Transcorregut el temps de repòs comencem a preparar les llesques amb ou. Prèviament posem una paella amb abundant oli a escalfar.
  5. Passem les rodanxes de pa sobre la preparació de la llet, li donem volta i la passem per ou.
  6. La posem a fregir fins que es dauri. Fem el mateix amb l’altra cara. Quan ja estiguin a punt la posem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli.
  7. Deixem-ho refredar una mica i arrebossem sobre el sucre.
  8. Servim immediatament o unes hores després.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquesta recepta amb un vi Garnatxa de Cellers d’en Guilla, un vi d’una dolçor fresca d’un vi típicament empordanès. Criat amb mare durant dos anys dins de bótes velles. Ideal per gaudir amb postres i productes dolços.

Garnatxa de Cellers d’en Guilla

Garnatxa de Cellers d’en Guilla

Font: Cocina con Clau