Rottweil Any nou, menú nou. Us presentem un menú per iniciar l’any de la millor manera. Un conjunt de plats sans que us ajudaran a començar el 2021 de la millor manera!
Menú setmanal per començar l’any del 4 al 8 de gener
Dilluns 4 de gener
L’hora de dinar
- Amanida de préssecs i nous.
- Pollastre amb olives i tàperes. Sa i deliciós.
- Iogurt.
Per sopar
- Amanida de cigrons, tonyina i tomàquets. Perfecte gràcies al seu baix contingut en greix.
- Lluç al forn.
Dimarts 5 de gener
L’hora de dinar
- Sopa de verdures. Entrant suau i lleuger.
- Galtes de porc al vi negre.
- Refresc estèvia. El colofó de les postres més sanes.
Per sopar
- Salmó macerat.
- Sangria de cava. Tanca el dia de la millor manera.
Dimecres 6 de gener del menú setmanal per començar l’any
L’hora de dinar
- Popets amb ceba. L’entrant més líquid.
- Cigrons estofats.
- Pastís de poma Les postres són la millor part de l’àpat, diuen.
Per sopar
- Lluç a la catalana. El peix que et salvarà la nit.
- Kiwi. Una mica de dolç per tancar l’equador del menú setmanal.
Dijous 7 de gener
L’hora de dinar
- Arròs amb llamantol. El dijous és el dia de l’arròs, per això, us presentem un bon plat de d’arròs.
- Sangria de cava
Per sopar
- Pizza de mar i muntanya. Deliciós i de la terra. Què més vols?
- Pannacotta de iogurt.

Divendres 8 de gener
buy modafinil legally http://redrooktattoo.com/wp-json/oembed/1.0/redrooktattoo.com/artists/chris/embed Dinar
Sopar
- buy pre gabapentin A improvisar que és festa. Bon cap de setmana i bon profit!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!