Benvinguts/des gourmets, avui us proposem la sopa de verdures amb llet fresca.
Prepareu la cullera!
Avui fem sopa de verdures amb llet fresca Mas Eusebi! Un fantàstic plat de cullera que maridarem amb un vi Clos del Recó Rosat del Celler Grau i Grau! Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- 2 cebes mitjanes
- 1 got de llet fresca Mas Eusebi
- 2 pastanagues
- 2 porros
- 1 gra d’all
- Un trosset d’api
- 150 gr. de pèsols
- ¼ kg. de patates
- 6 cullerades d’oli
- 1 l. d’aigua
- Un pessic de farigola
- ½ fulla de llorer
- 100 gr. de formatge gruyère ratllat
- Sal i pebre
Elaboració de la sopa de verdures
- Escalfar l’oli en una cassola i estofar lentament la ceba i l’all, picats, els porros a rodanxes i l’api, la pastanaga i les patates a quadradets, finalment afegir els pèsols.
- Abans que agafin color les verdures, cobrir amb l’aigua bullint i assaonar amb sal, pebre, la farigola i el llorer. Coure durant 20 minuts a foc mitjà baix.
- Afegiu-hi la llet calenta i la meitat del formatge ratllat, moure amb cura que no es trenquin les patates i deixar-ho coure uns minuts més. Comprovar el punt de sal i servir acompanyada de la resta del formatge.
Maridatge de la sopa de verdures
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Clos del Recó Rosat del Celler Grau i Grau, un vi de color de cirera pàl·lida. Complexe amb matisos afruitats i vinosos amb notes de cirera. Saborós, fresc i agradable. Acidesa ben equilibrada.
Clos del Recó Rosat
Font: Recetas y Cocina
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!