fbpx
Cerca

Empresa d’origen català, creada a mitjans dels anys 80, amb establiments repartits per tot el territori. Sumem, doncs, una gran experiència en aquest sector, amb un recorregut i un creixement molt destacat. Actualment, de fet, sumem més de 80 botigues dedicades a la venda de fruita i verdura al detall.

El nostre objectiu es manté intacte des del primer dia: volem oferir als nostres clients la millor fruita i verdura, garantint la qualitat dels nostres productes i a un preu molt competitiu: préssecs, melons, síndries, raïm, figues, cireres, maduixes, kiwis, pomes, taronges, fruita tropical, tomàquets, pebrots, cebes, cogombres… El llistat de productes frescos que podreu trobar a les botigues Superverd és enorme! I tot complementat amb una acurada selecció d’altres aliments i productes bàsics de la dieta mediterrània, com ara làctics i fruits secs.

Superverd també vol ser una empresa transparent i oberta al món. Participem activament en moltes iniciatives culturals i esportives dels municipis on tenim presència i col·laborem regularment amb mitjans de comunicació parlant d’allò en què som experts: fruita i verdura.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!