Tiramisú de cafè d’olla
Irresistibles postres italianes
Avui fem unes postres irresistibles! Tiramisú de cafè d’olla Exquisidesa italiana.
Ingredients per a la recepta
- 4 tasses de cafè d’olla fred de Parcelona
- 2 clares d’ou
- 4 rovells
- 100 grams de sucre o mel Muria
- 400 grams de formatge crema Formatgeria Laura
- 1 paquet de galetes de Carolina honest
- 175 mil·lilitres de cafè Xokate
- 200 grams de xocolata amarga ratllada Xokate
- Cacau en pols per empolvorar
Elaboració de la recepta
- Batem les clares a punt de neu i reserva.
- Barregem els rovells amb el sucre en un altre recipient fins que tinguin una consistència espumosa.
- Afegim el formatge crema a poc a poc sense deixar de batre. Incorporem les clares i barregem realitzant moviments envoltants.
- Col·loquem una capa de galetes remullades en el cafè de Parcelona i cobrim amb una capa de formatge crema. Empolvorem la meitat de la xocolata ratllat. Repetim l’operació fins a acabar amb els ingredients. Finalment empolvorem el cacau en pols.
- Refrigerem tota la nit.
Maridatge
Per aquesta recepta el millor maridatge és un cava ADN Canals Brut Nature de Canals i Munne
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!