En una masia rehabilitada del s. XVII, decorada a l’estil tradicional a Llagostera trobem un restaurant que és un deliciós espai gastronòmic eco-sostenible.
Al capdavant hi són dos ex-cuiners del restaurant el Bulli, en Martí i la Maria, que han dut a terme el seu projecte de restauració que es diu Ca la Maria.
Un lloc bucòlic enmig de la natura on es pot gaudir de productes del seu propi hort i dels productes selectes de la terra i gurmet que cada dia arriben a la seva cuina, portades pels seus proveïdors de confiança, locals i amb una filosofia justa i sostenible.
Cuina de sempre, renovada
Ells defineixen la seva cuina com de catalana moderna, amb els gustos de sempre utilitzant tècniques i acabats actuals. Proposen plats del receptari tradicional amb tocs de creativitat. Aquí hi trobareu, des de verdures acabades de collir al seu hort fins a un bon grapat d’ingredients de proximitat i de temporada, en bona part ecològics i de pesca sostenible.
El seu compromís amb el producte del territori i l’aposta en ferm per oferir aliments produïts en condicions justes i ètiques ha valgut a aquest restaurant el segell Slow Food, que reconeix la tasca de tots aquells establiments i productors que prioritzen els productes ecològics de Km 0.
És una bona elecció demanar el seu menú de degustació, per poder assaborir bé la seva cuina, que en aquesta temporada de primavera ofereix plats com ara la garota farcida i gratinada o l’arròs de l’Estany de Pals amb peix gat, favetes i alls tendres.
Per acompanyar els plats, posa’t a les mans de la Maria per a poder descobrir vins que et sorprendran.