Fàcil de fer i encara més de menjar
Anoteu els ingredients i com fer pas a pas aquests farcellets de pernil cuit de Can Dorca amb botifarra crua de Embotits Subirats i camagrocs! Un plat ben senzill que podem acompanyar amb una bona cervesa, com una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau. Som-hi!
Ingredients per a la recepta
- 8 llesques de pernil cuit de Can Dorca (tallat fi, sense que s’espatlli)
- 200 grs de botifarra crua d’Embotits Subirats
- 300 grs. de camagrocs
- Per arrebossar: 1 ou, 1 raig de llet, farina
- Per l’ oli d’ all i julivert: 1 all, julivert, 50 ml d’oli d’ oliva
Elaboració de la recepta
- Saltegem els camagrocs
- Netegem els camagrocs i els saltegem en una paella amb un raig d’oli i sal al gust. En reservem alguns per l’emplatat final.
- Muntem els farcellets
- Muntem els farcellets embolicant cada llesca de pernil cuit amb la botifarra esmicolada i els camagrocs.
- Fem la pasta per arrebossar
- Mesclem ou batut, llet i anem afegint farina fins aconseguir una pasta per arrebossar
- Arrebossem i fregim els farcellets
- Arrebossem els farcellets amb la pasta i després els fregim en abundant oli de gira-sol ben calent.
- Fem l’oli d’all i julivert
- Mescelm 50 ml d’oli amb all i julivert picadet.
- Emplatem
- Emplatem juntament amb els camagrocs que hem reservat al voltant i un raig d’oli d’all i julivert per sobre i pels costats.
Maridatge
Podem acompanyar aquest plat amb una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color d’ambre daurat bastant translúcida i mig tèrbola. D’escuma fina i bastant persistent, de color lleugerament trencat i formant garlandes. En nas trobem primer els llúpols, i de fons els malts. Aromes de fruits cítrics, llimona i una mica de pinya. Notes florals. En boca l’amargor és agradable i lleugerament persistent, cos mig i carbonatació moderada. Tornem a trobar la pinya i els fruits cítrics, aportats per la varietat dels llúpols utilitzats. Perfil dolç agradable de forneria i massa de pa.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!
Recepta extreta d’aquí