Unes postres molt sofisticades
Ingredients per a la recepta
- 200g de torró tou d’ametlla (Blasi)
- 100g de xocolata negra a la pedra
- 200ml de nata 35% mg
- 100ml d’aigua mineral o aigua
Elaboració de la recepta
- Muntem la nata sense que quedi massa ferma.
- Esmicolem el torró, l’afegim a la nata i barregem fins que quedi homogeni.
- Aboquem la barreja en un recipient rectangular que es pugui tapar i la congelem durant almenys 24h.
- En un cassó desfem la xocolata amb l’aigua o la llet.
- A l’hora de servir col·loquem un tall de gelat de torró al plat i salsem amb la xocolata calenta.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Celler Vell Semi Sec, un cava color daurat intens amb bombolla abundant. D’aroma molt expressiu, amb notes de brioxeria. D’un dolç lleuger i vellutat, amb personalitat. Postgust llarg i cremós en boca.
Recepta extreta de: https://tastarutes.wordpress.com/2017/12/04/bescuit-gelat-de-torro-amb-xocolata-calenta/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!