No heu tastat mai un conill així
Ingredients per a la recepta
- 1 conill a trossos de Carns Trias
- 2 grans d’all
- llorer
- ½ pastanaga tallada en juliana
- ½ ceba tallada en juliana
- ¼ porro tallat en juliana
- 1 dl de vinamelagre de Somper
- 1 dl de vi negre
- sal
- pebre
- aigua
Elaboració de la recepta
- Per començar, es dauren els alls sencers i es reserven.
- En aquest mateix oli, cal segellar el conill i assaonar. Després es retira el conill i s’ofeguen les hortalisses en el mateix oli.
- S’afegeix al guisat el conill, el vi negre que es deixa reduir, el vinamelagre i una mica d’aigua, el llorer i el pebre.
- A continuació es cou el guisat uns 15 minuts a foc lent. Només queda muntar el plat i servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Kokoro negre de Viña Torreblanca, un vi de color vermell intens, brillant i amb tons blaus. Un goig d’aroma afruitada, en què sobresurten fines notes de fruites del bosc i vainilla. Bon pas de boca, és llaminer, potent i té un bon equilibri entre el seu ric sabor i la seva seca estructura àcida.

Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/conejo-escabechado-vinagre-modena-miel-1
