recepta-gourmet-conill-escabetxat-vinamelagre

No heu tastat mai un conill així

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 conill a trossos de Carns Trias
  • 2 grans d’all
  • llorer
  • ½ pastanaga tallada en juliana
  • ½ ceba tallada en juliana
  • ¼ porro tallat en juliana
  • 1 dl de vinamelagre de Somper
  • 1 dl de vi negre
  • sal
  • pebre
  • aigua

 

Elaboració de la recepta

  1. Per començar, es dauren els alls sencers i es reserven.
  2. En aquest mateix oli, cal segellar el conill i assaonar. Després es retira el conill i s’ofeguen les hortalisses en el mateix oli.
  3. S’afegeix al guisat el conill, el vi negre que es deixa reduir, el vinamelagre i una mica d’aigua, el llorer i el pebre.
  4. A continuació es cou el guisat uns 15 minuts a foc lent. Només queda muntar el plat i servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Kokoro negre de Viña Torreblanca, un vi de color vermell intens, brillant i amb tons blaus. Un goig d’aroma afruitada, en què sobresurten fines notes de fruites del bosc i vainilla. Bon pas de boca, és llaminer, potent i té un bon equilibri entre el seu ric sabor i la seva seca estructura àcida.

kokoro-viña-torreblanca

Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/conejo-escabechado-vinagre-modena-miel-1