Galetes de llard de porc variades
Un plaer dolç i autèntic
Avui fem galetes de llard de porc variades d’Elaborats Montesquiu! Tot un plaer dolç i autèntic que gaudirem amb un cava Reserva Insuperable Dolç de Canals & Munné! Bon profit!
Ingredients per a la recepta (unes 45 galetes)
- 250 gr. de llard de porc Elaborats Montesquiu
- 500 gr farina
- 180 gr sucre
- 2 rovells
- 1 ou
- Pessic sal
- Una mica de llevat en pols
- 1/2 cullerada royal
- Ratlladura de llimona per aromatitzar
Elaboració de la recepta
- Barrejar la mantega amb el sucre a mà o en màquina.
- Afegir els rovells i l’ou i barrejar, afegir mica de sal, ratlladura de llimona, la farina i una mica de llevat en pols.
- Un cop barrejat tot bé, posem la massa en film transparent. Ho poso en dos rotlles perquè farem dues tandes. Deixem refredar.
- Tallem làmines i anem fent les galetes al gust. Decorant amb canyella, melmelada, trossos de xocolata, avellanes, nous, ametlles… Mantenir separació entre galeta i galeta perquè creixen una mica al forn.
- Finalment coem al forn a 180 graus fins que es daurin. 20-25 min. Bon profit!
Si ets un amant de les galetes, no dubtis a tastar les galetes veganes de CAROLINA FOODS.
Maridatge
Podem acompanyar amb un cava Reserva Insuperable Dolç de Canals & Munné, un cava de color molt pàl·lid; bombolles petites i constants que formen rosaris i una lleugera corona. Aroma gradablement fresca; varietals i florals. Sabor suau, equilibrat i lleugerament afruitat.
Font: Cookpad
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!