Coca de formatge de cabra amb ou ferrat i reducció de vi dolç

Coca de formatge de cabra amb ou ferrat i reducció de vi dolç

Senzillesa i sabor

Avui farem una coca de formatge de cabra de Formatges Cuirols amb ou ferrat i reducció de vi dolç Bruna Dolçor de Vins La Botera! És ben senzilla de fer i té un sabor únic! I per beure què us sembla un vi Puresa Samsó del Celler Cooperatiu Gandesa? Salut!

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Torrem una llesca de pa
    • Tallem una llesca de pa de coca i la torrem al forn.
  2. Posem el formatge per sobre
    • Tallem el formatge en llesques, el posem a sobre la torrada i gratinem.
  3. Fem un ou ferrat
    • En una paella amb una mica d’oli fem un ou ferrat amb un punt de sal. Si en ajudem d’un cèrcol quedarà amb la forma perfecta.
  4. Posem l’ou sobre la torrada
    • Un cop el formatge de la torrada s’hagi fos hi posem l’ou a sobre.
  5. Fem una reducció de vi dolç
    • Bullim un got de vi dolç amb una mica de sucre fins obtenir una textura espessa sense arribar a caramel·litzar.
  6. Emplatem
    • Posem la torrada en un plat i la pintem amb la reducció de vi dolç. També decorem el plat amb unes pinzellades de reducció de vi dolç.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un vi Puresa Samsó del Celler Cooperatiu Gandesa, un vi negre amb aroma a notes balsàmiques, mentolades. Mineral i especiat. Fruites del bosc i herbes mediterrànies. Entrada potent i fresca en boca, on destaquen les notes minerals i especiats. Postgust llarg i suau.

Vi Puresa Samsó

Vi Puresa Samsó

Recepta extreta de: Receptes amb vida