Amanida típica de la nostra terra amb embotits de Granja Godall
Ingredients:
- 1 enciam meravella
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet d’amanir
- 2 talls de bull blanc o botifarra blanca
- 2 talls de bull negre o botifarra negre
- 3 talls de catalana
- 1 tall de pernil dolç
- oli d’oliva verge extra Spelunca de Agrària Espluguenca
- un raig de vinagre de vi
- sal
Tots els embotits esmentats són de Granja Godall
Preparació
- Primer de tot, rentem bé l’enciam i els tomàquets. Després, tallarem els tomàquets a llesques gruixudes. Tallarem també la ceba, un pebrot verd i ho muntem tot en un plat, que quedi tot ben maco.
- Quan estigui tot col·locat, ho amanim amb oli Spelunca, vinagre i sal, al gust de cadascú.
- Per últim, posarem per sobre el bull blanc, el negre, la botifarra catalana i el pernil dolç de embotits Granja Godall, uns grans experts en embotits. Si volem, podem posar unes olives negres o anxoves. Bon profit a tothom i salut!