Amanida típica de la nostra terra amb embotits de Granja Godall

Ingredients:

  • 1 enciam meravella
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet d’amanir
  • 2 talls de bull blanc o botifarra blanca
  • 2 talls de bull negre o botifarra negre
  • 3 talls de catalana
  • 1 tall de pernil dolç
  • oli d’oliva verge extra Spelunca de Agrària Espluguenca
  • un raig de vinagre de vi
  • sal

Tots els embotits esmentats són de Granja Godall

 

Preparació

  1. Primer de tot, rentem bé l’enciam i els tomàquets. Després, tallarem els tomàquets a llesques gruixudes. Tallarem també la ceba, un pebrot verd i ho muntem tot en un plat, que quedi tot ben maco.
  2. Quan estigui tot col·locat, ho amanim amb oli Spelunca, vinagre i sal, al gust de cadascú.
  3. Per últim, posarem per sobre el bull blanc, el negre, la botifarra catalana i el pernil dolç de embotits Granja Godall, uns grans experts en embotits. Si volem, podem posar unes olives negres o anxoves. Bon profit a tothom i salut!