Un arròs per gaudir, contundent i saborós
Ingredients de la recepta:
- 400 grams d’arròs bomba
- 300 grams de rovellons
- 1 butifarra d’Embotits Subirats
- 1 ceba tendra
- 2 cullerades de sofregit de tomàquet
- 1 litre de brou de pollastre
- 50 grams de parmesà ratllat
- Una copa de vi negre
- Crema de llet
- Olí de tòfona blanca
- All, julivert, oli d’oliva i sal
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc trossegem els rovellons i la ceba en trossets ben petits.
- En segon lloc i un cop tinguem la ceba tallada, la posem a sofregir amb oli d’oliva i quan comenci a daurar-se afegim els rovellons i la carn de la botifarra triturada.
- Tot seguit, puguem el julivert i l’all i ho afegim a la cassola amb una mica de sal, al nostre gust.
- Quan els rovellons comencin a estar preparats, afegim l’arròs i el sofregit de tomàquet i ho deixem coure uns minuts sense cap líquid.
- Anem afegint el brou mica en mica, a mesura que es vagi quedant sec i anem remenant contínuament.
- Quan ja estigui pràcticament preparat el nostre arròs, afegim una copa de vi negre per aportar més sabor i deixem que la xucli i apaguem el foc.
- Amb el foc apagat, afegim una raig de crema de llet i continuem remenant.
- Finalment, emplatem el risotto amb una mica de parmesà rallat i afegim un raig d’oli de tòfona blanca i a gaudir d’aquest sabor.
Maridatge:
Una bona cervesa lleugera i fresca i per acompanyar aquest plat contundent i saborós serà el complement perfecta per gaudir completament d’aquest plat elaborat amb paciència; l’Inmortela de Biera Aranesa, serà l’escollida; aportarà gust, textura i aroma i gaudirem d’aquest arròs diferent, especial i que ens ha costat tant de fer.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!
Recepta extreta d’aquí