pasta fresca amb verduretes

Un plat lleuger i nutritiu amb molt de gust

Recepta de https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com

 

Ingredients de la recepta (per a dos persones):

  • 200 grams de pasta fresca
  • 1 pastanaga petita
  • Xampinyons
  • 200 mil·lilitres de crema de llet
  • ½ ceba
  • Oli Infern Aromàtics del Mediterrani
  • Sal
  • Pebre
  • Un tros de carbassó

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc, tallem la ceba en trossets petits i la posem a coure en una paella al foc amb oli.
  2. Mentre està al foc, podem tallar la resta de verdures (primer la pastanaga, després el carbassó i, finalment, els xampinyons) i els anem afegint a amb la ceba.
  3. Ho sofregim tot i posem sal i hi addicionem sal i pebre al nostre gust.
  4. Quan estigui pràcticament a punt, hi posem la crema de llet i deixem que redueixi fins que espesseixi.
  5. A part, bullim la pasta fresca durant els minuts que ens digui el fabricant.
  6. Un cop estigui al dent, la colem i l’afegim a la salsa i remenem perquè s’incorpori i ja tindrem el nostre plat preparat per servir.

 

Maridatge:

Un vi negre com el Sumoll de Vinyes de l’Albà, és el perfecte per acompanyar aquesta pasta fresca amb tants ingredients; amb DO Catalunya, mostrarà el caràcter i ho aportarà el sabor necessari per fer d’aquest plat un àpat molt especial.

vinyes de lalba sumoll