Un plat lleuger i nutritiu amb molt de gust
Recepta de https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com
Ingredients de la recepta (per a dos persones):
- 200 grams de pasta fresca
- 1 pastanaga petita
- Xampinyons
- 200 mil·lilitres de crema de llet
- ½ ceba
- Oli Infern Aromàtics del Mediterrani
- Sal
- Pebre
- Un tros de carbassó
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc, tallem la ceba en trossets petits i la posem a coure en una paella al foc amb oli.
- Mentre està al foc, podem tallar la resta de verdures (primer la pastanaga, després el carbassó i, finalment, els xampinyons) i els anem afegint a amb la ceba.
- Ho sofregim tot i posem sal i hi addicionem sal i pebre al nostre gust.
- Quan estigui pràcticament a punt, hi posem la crema de llet i deixem que redueixi fins que espesseixi.
- A part, bullim la pasta fresca durant els minuts que ens digui el fabricant.
- Un cop estigui al dent, la colem i l’afegim a la salsa i remenem perquè s’incorpori i ja tindrem el nostre plat preparat per servir.
Maridatge:
Un vi negre com el Sumoll de Vinyes de l’Albà, és el perfecte per acompanyar aquesta pasta fresca amb tants ingredients; amb DO Catalunya, mostrarà el caràcter i ho aportarà el sabor necessari per fer d’aquest plat un àpat molt especial.