ou ferrat préssec

L’ou ferrat amb patates més dolç que hagis tastat

Recepta extreta de http://lasbuenasmigas.blogspot.com.es

Ingredients de la recepta:

  • 3 pomes
  • 1 nou de mantega
  • 1 cullerada de sucre
  • 6 meitats de préssec en almívar de Joan Massana Plana

 

Per a “la clara”

  • 1 pot de formatge fresc d’untar de 250 grams
  • 2 cullerades de sucre
  • 50 grams de xocolata blanc
  • 3 cullerades d’almívar de la llauna de préssecs

 

Elaboració de la recepta:

  1. Per elaborar la clara, en primer lloc fondrem la xocolata blanca al bany maria o al microones i ho retirem en quan comenci a estar tou.
  2. Tot seguit ho barregem amb el formatge, les dues cullerades de sucre i les tres d’almívar fins a diluir la barreja i que es formi una crema.
  3. A part, rentem les pomes, les tallem en rodanxes i després en bastons; el passem per una paella amb una mica de mantega i una cullerada de sucre durant un parell de minuts.
  4. A continuació col·loquem en un plat una base de la crema, després hi col·loquem més o menys al centre una meitat de préssec en almívar, i sobre la crema posem també la poma; les nostre patates.

 

I ja tindrem el nostre ou ferrat amb patates especial i dolç! Bon profit.

Recepta extreta del blog Buenas Migas

Maridatge:

El vi escollit per acompanyar aquest plat serà el Petit Passiment 2011 de Celler Ronadelles; un vi de color fusta de cirerer, dens i opac amb tons brillants; amb aroma a fruits secs i fruita vermella madura, vainilla i cacau. Un vi molt expressiu, voluptuós i agradable al paladar; es noten les fruites madures confitades; amb un final molt elegant i llarg postgust lleugerament dolç, acompanyarà de forma espectacular aquest plat!

petit passiment