Pizza en paella amb farina de cigró

Pizza en paella amb farina de cigró

Una pizza diferent feta per gaudir

Avui fem pizza en paella amb farina de cigró BIO d’Hort del Silenci! Una pizza diferent i feta per gaudir que acompanyarem amb un vi L’Arnot Rosat del Celler La Botera! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

Per a la massa:

  • 1 ou
  • 50 g de farina de cigrons BIO d’Hort del Silenci
  • 1 cullerada i mitja d’oli d’oliva
  • 1 mica d’aigua
  • 1 mica de sal

 

Per al farciment:

  • 1 tomàquet gran
  • 2 talls de gall dindi
  • ½ ceba mitjana
  • ¼ de pebrot vermell
  • 4 olives negres
  • 80 g de formatge mozzarella ratllat
  • 1 mica d’all en pols
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica d’orenga en pols

 

Elaboració de la recepta

  1. Fem la massa
    • En un bol, batem l’ou i afegim la farina de mica en mica barrejant molt bé. Afegim un xic de sal, una mica d’aigua i una cullerada i mitja d’oli d’oliva. Barregem els ingredients fins que s’integrin. La barreja ha de quedar com unes farinetes. Reservem.
  2. Tallem els ingredients de la pizza
    • Tallem el tomàquet a rodanxes fines. Piquem la ceba i el pebrot en tires fines. Tallem el gall dindi a trossos. Les olives negres a rodanxes.
  3. Cuinem la massa
    • Aboquem un raig d’oli d’oliva en una paella antiadherent. Escalfem i incorporem la massa perquè es cuini a foc lent.
  4. Incorporem els ingredients de la pizza
    • En quallar, donem la volta a la massa i incorporem les rodanxes de tomàquet, distribuïdes per tota la massa. Hi afegim el gall dindi, la ceba, el pebrot, el formatge mozzarella ratllat i les olives. Tot ben repartit i al nostre gust.
  5. El toc final d’espècies
    • Finalment, escampem all en pols, un pessic de pebre i l’orenga .
  6. Acabem de cuinar la pizza
    • Tapem la paella i deixem cuinar a foc lent durant 10-12 minuts fins que estigui llesta.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un L’Arnot Rosat del Celler La Botera, un vi amb un atractiu color cirera amb rivets ataronjats. Aroma molt intensa de fruita vermella. En boca, bon equilibri entre acidesa i untuositat. Ens torna a sortir amb la mateixa força la fruita vermella. Un vi rosat llaminer que convida a tornar a degustar.

L'Arnot Rosat del Celler La Botera

L’Arnot Rosat del Celler La Botera

Font: Okdiario