Sabors i textures que combinen a la perfecció
Ingredients per a la recepta
- 8 trossos de bacallà dessalat de Pairó Fish
- 3 cebes
- 2 grans d’all
- 3 cullerades de mel de Mel del Padrí
- Pinyons, panses i un grapat de nous
- Farina
- Oli
Elaboració de la recepta
- Enfarinar el bacallà dessalat i ben escorregut, fregir amb l’oli calent i reservar.
- En el mateix oli, confitar la ceba tallada en juliana amb l’all picat i tirar-la en la safata per a forn formant una base.
- Fer una barreja feta amb 2 cullerades de mel i una mica d’aigua.
- Posar sobre el bacallà reservat i regar amb la resta de mel, els pinyons, les panses i les nous i gratinar.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Vila-Closa Chardonnay de La Botera, un vi de color groc brillant d’or nou. En nas, trobem una bona complexitat d’aromes penetrants de fruites tropicals i tocs d’espècies dolces de la criança en bota. En boca, és dens i untuós. Té un ampli desenvolupament i una acidesa fresca que evoluciona cap a un final extraordinàriament llarg i equilibrat, en què reapareix la fruita i els fins matisos de torrat.
Recepta extreta de: https://somcorbera.cat/bacalao-con-miel-y-frutos-secos/?lang=es