
Hidden Café
El cafè és molt bo i si en fas un bon ús, et desperta i et dona agilitat mental mental pel matí i a primera hora de la tarda. Si te’l beus a poc a poc, sol o amb un bon rajolí de llet, et farà pensar millor.
A la capital catalana hi ha un bon grapat de llocs on gaudir un bon cafè de qualitat, des dels més populars als més moderns. Hem fet una tria que no et defraudarà. Ja pots començar a fer la ronda!
Café El Magnífico
Salvador Sans, un enamorat del cafè, va obrir aquesta botiga i torradora l’any 1989, 20 anys després que els seus pares iniciessin la marca Cafés El Magnífico al barri de la Ribera. Fan torrefacció i venda majorista i minorista de cafès d’origen i mescles increïbles. Disposen d’un espai de degustació amb bons baristes. Aquí tindràs una experiència ben plaent!
Doncs has vingut a parar ni més ni menys que a la cafeteria del senyor Marcilla. A principis del segle XX, l’avi Julián Marcilla hi torrava cafè a Sant Andreu fins que l’any 1981 una multinacional va adquirir la marca. Els hereus van continuar amb la torrefacció i venda de cafè. Ara, amb establiment al born, hi fan un cafè aràbiga excepcional i a un bon preu.

Slow Mov
Més que una cafeteria, és un taller obert, que et convida a viure d’una forma diferent. Al front hi són la Carmen i en François, que el 2015 van posar en marxa el seu projecte. En el seu local de Gràcia podràs degustar i comprar els millors cafès de temporada d’arreu del món, directament de productors de cafè d’especialitat, amb una única finca. Molt sibarita!

Satan’s coffee
És una cafeteria de tercera generació, amb gust pel cafè de d’alta qualitat en una cantonada del Gòtic. Marcos Bartolomé, de nissaga de torradors de cafè hi serveix un cafè sublim. Tenen un sistema de filtratge d’aigua que en Marcos remineralitza amb el pH i els alcalins que necessita el cafè que hi donen. Gairebé perfeccionisme obsessiu! Hi serveix el cafè prèmium dels torradors Right Side Coffee, socis seus i esmorzar d’estil japonès.
Amb petits establiments al Poble Nou, Les Corts i El Born. Viatgen a l’origen per a seleccionar els millors cafès de petits productors i, com a conseqüència, torren cafès realment especials. I traslladen la seva passió a una cultura cafetera que es tradueix en servir el cafè sobre una safata de fusta, acompanyat d’aigua i amb una targeta que explica els orígens i la preparació del que has demanat. Ofereixen especialitats de temporada per aconseguir la màxima frescor. Curiosament, és un lloc de pelegrinatge dels amants de les bicis, en un ambient molt acollidor.