Una forma diferent i refrescant de menjar préssec!
Ingredients de la recepta:
- 4 préssecs de Cal Pau Jan
- 200 ml de cava
- 75 grams de sucre
- Pell de mitja llimona
- Mitja branca de canyella
- 75 grams de panses
Pel granissat de cava rossat:
- Mig litre d’aigua
- 60 grams de sucre
- 100 grams de cava Brut rosé de Giró Ribot.
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc posem a un cassó el cava, el sucre, la pell de la llimona i la branca de canyella i ho posem al foc fins que comenci a bullir.
- A part rentem els préssecs i els obrim per la meitat.
- A una safata hi col·loquem els préssecs amb la pell a sota i els mullem amb l’almívar del cava elaborat.
- Introduïm la safata al forn prèviament escalfat a 190ª i els deixem durant uns 10 minuts aproximadament.
- Passat aquest temps hi afegim les panses a la safata i ho deixem coure durant 2 minuts més.
- Per elaborar el granissat, posem a una cassola el sucre i l’aigua fins que comenci a bullir i ho parem (com havíem fet abans) i ho deixem refredar durant 5 minuts.
- A continuació intruirem el cava rosat i ho deixarem congelar.
- Passat 12 hores rascarem a una forquilla la barreja i ja el podrem utilitzar per acompanyar els nostres préssecs.