Un mos irresistible
Ingredients per a la recepta
- 100 gr de tonyina en conserva (ja escorreguda)
- 50 gr de pebrot vermell rostit
- 2 ous
- 8 – 10 cassoletes de Masdeu
- Sal i pebre
- Per decorar
- maionesa
- cibulet picat
- maionesa
Elaboració de la recepta
- Comencem esmollant la tonyina en un bol. Li afegim els ous i barregem bé.
-
Piquem en pebrot vermell rostit a daus i l’afegim també a la barreja.
- Omplim les cassoletes amb l’ajuda d’un parell de culleretes petites.
- Posem al forn a 180 ºC durant uns 10 minuts fins que la barreja qualli.
- Un cop fora del forn decorem amb un puntet de maionesa i cibulet recent picat Bon profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa N’Alera Pale Ale de Lo Perot, una cervesa lleugera en cos i gasificació moderada. poca amargor final però amb gustos florals, que equilibren la dolçor dels malts.

Recepta extreta de: http://www.mytaste.es/click/index/130285073/cuuking.com
