En una cantonada de la Plaça Reial, hi ha green.co, un local que ofereix una carta immillorable, única i oberta a tothom. Ells es defineixen com a restaurant flexivegetarià, fet a base d’un producte ecològic, de proximitat i saludable, tant per al públic local com per al turista de pas. Disposen d’una àmplia terrassa, però també és una bona opció aquests dies de xafogor fer l’àpat en el seu interior climatitzat.
L’establiment és fruit del canvi alimentari que va adquirir una de les seves propietàries fa uns anys en prendre uns hàbits més saludables. Aquí ofereixen cuina saludable i prescindeixen de tots aquells productes que ja venen processats. Treballant amb la verdura ecològica del seu productor de Malgrat de mar.
La carta i el menú que ofereix green·co és una aposta per l’equilibri entre la salut de les persones i la sostenibilitat del planeta. Els propietaris del green.com diuen que més que un restaurant volen ser la inspiració i motivació pels nostres clients cap a un estil de vida més saludable i natural.
Únicament amb producte de temporada
De fet, a gran majoria dels productes de green·co són ecològics i de proximitat, sense farines ni sucres refinats i només treballen amb productes de temporada. Només fregeixen amb oli d’oliva verge, treballant amb aliments raw i d’elaboració pròpia, per assegurar al màxim que les propietats nutricionals de cada producte.
Canvien la carta 4 cops l’any segons l’estació del moment. A tall d’exemple, l’estiu hi trobaràs receptes amb enciams, els tomàquets, carabassons, albergínies o remolatxes; a la tardor, carabasses i moniatos i a l’hivern, carxofes, bledes, espinacs o cols.
La seva carta és variada i amb una oferta per a tots els gustos. Productes estrella de la seva carta són les amanides amb verduretes de temporada, la burrata, les paelles o l’hamburguesa de salmó salvatge a més de begudes com els sucs antioxidants i depuratius.