recepta-truita-moixernons

Una autèntica truitassa

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 8 ous
  • 200g de moixernons de Bernau
  • 1 all tendre
  • Oli d’oliva
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Netegeu els moixernons a sota l’aigua de l’aixeta.
  2. En una paella, salteu els moixernons juntament amb l’all tendre, però fent servir només l’oli just.
  3. Bateu bé els ous i saleu-los.
  4. Tot seguit, aboqueu-los a la paella on teníeu els moixernons. Feu-ne una truita.
  5. Serviu amb amanida o com més us agradi.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Escuma de Mar de Popaireuna beguda lleugera i refrescant, de baixa graduació alcohòlica, d’aroma afruitada i de sabor més aviat dolç, en equilibri amb l’amargor del llúpol.

escuma_mar_cervesa_popaire

Recepta extreta de: http://www.canjordana.com/es/receptes/truita_de_mixernns_i_alls_tendres_jo.html

Imatge extreta de: http://totesboelquelollacou.blogspot.com/2013/01/truita-de-moixernons.html