Pollastre Pota Blava amb llagostins

Pollastre Pota Blava amb llagostins

Un platàs ple de sabor

Aquí tenim com fer un platàs! Pollastre Pota Blava del Consell Regulador IGP del Prat amb llagostins i verdures de temporada! I per beure tenim amb un cava Extra Brut Reserva del Celler Vell. A cuinar!

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Sofregim el pollastre
    • Tallem el pollastre Pota Blava a quarts i després el sofregim.
  2. Saltem les verdures
    • Tallem les verdures de temporada i les saltem amb el tomàquet i el vi.
    • Les salpebrem i barregem amb el Pota Blava.
  3. Cobrim mamb aigua
    • Cobrim amb aigua durant una hora, que faci xup-xup.
  4. Afegim el llagostí
    • Finalment afegim el llagostí i emplatem.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un cava Extra Brut Reserva del Celler Vell ben fresc. Un cava de sabor ampli, fres i afruitat, potenciat per l’enriquidora aportació del Chardonnay. Postgust agradable i perllongat, culmina amb una delicada sensació de cremositat en el paladar.

Cava Extra Brut Reserva de Celler Vell

Cava Extra Brut Reserva de Celler Vell

Recepta extreta de: http://www.pollastredelprat.org/index.php/receptes/receptes/pota-blava-amb-llagostins-de-casa-guijarro