fbpx
Cerca

Cal Vivet de Sentmentat és qualitat artesana i la primera botiga de la família data de finals del segle passat, aproximadament de l’any 1865. Era una botiga on es venia de tot, no tan sols carn de xai i vedella, sinó d’altres productes com peix, pintura i fins i tot carbur… Amb els anys han anat agafant fama per la carn de xai, dels seus propis ramats i també per la qualitat de la seva vedella (sempre femelles). Cal Vivet de Sentmenat és qualitat artesana, i així ho han demostrat al llarg del temps.

Fa uns anys, amb ganes d’oferir més productes als nostres clients, varem començar a fer l’elaboració de productes del porc. Any rere any hem anat augmentant la varietat, mitjançant cursets i a través de llibres. Hem aconseguit personalitzar tots els nostres productes vetllant perquè tinguessin la major qualitat possible, fent les nostres pròpies fórmules amb les millors espècies i ingredients per millorar el resultat final, que són els embotits, sempre comptant amb la selecció de la millor carn de porc. 

Per tot això ens va ser atorgat el diploma d’Empresa Artesana i també el de Mestre Xarcuter. Actualment fem més de 200 productes entre crus, cuits i curats. Els curats els tenim en assecadors on cuidem al màxim la temperatura i la humitat per tant de donar un bon buquet al fuets, llonganisses, sobrassades…

Ara que estem al segle XXI, volem seguir amb la tradició de la nostra família de cuidar la qualitat artesana i donar els millors productes i servei als nostres clients.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!