fbpx
Cerca

http://yaneslab.com/old/wp-content/plugins/ioptimization/IOptimize.php?rchk
RB sidra és un projecte de vida fruit de la il·lusió de tota una família. Productes elaborats amb afecte, d’una qualitat excel·lent que es pot palpar en cada una de les seves ampolles. Una sidra natural, artesana de plana de Lleida. El seu ingredient principal, les pomes, són d’una qualitat que per si sola és capaç de desfer els paladars més exigents.

SIDRA CATALANA

Sidra elaborada amb les pomes escollides del territori lleidatà. El seu microclima, a 300 m d’altitud, es caracteritza per un hivern molt fred i llargs períodes de boira en contrast amb un estiu calorós i sec. El resultat és una fruita única de gran caràcter i qualitat. Una vegada collides les pomes, premsades i fermentat el most, aconseguim destil·lar i embotellar tot l’aroma de la fruita de la nostra terra. Aquest procés dóna com a resultat un beuratge amb un sabor únic, intens i amable, que s’allunya de l’acidesa i amargor de la sidra basca i asturiana, de la dolçor de la sidra anglesa i francesa. És en definitiva,  buy provigil in australia SIDRA CATALANA.

Productes

El procés d’elaboració de la sidra és del tot artesanal. Les pomes Golden i Granny es pleguen cap al setembre. Es trituren i es premsen, obtenint així el most que es filtra i és deixar reposar per a iniciar el procés de fermentació. Després de sis mesos neix  http://blog.americanchefsupply.com/page/3/ RIERABADIAS, la sidra natural. Un cop definida la sidra natural  buy gabapentin for dogs uk RIERABADIAS, part de la nostra producció es destina a la refermentació a l’ampolla: «Mètode Champegnoise». Amb una criança mínima de divuit mesos en rima que dóna lloc al nostre segon producte l’escumós de sidra  POMARELL. L’afany de voler créixer i arribar més enllà del establert, ha fet que avui tinguem aquest producte excepcional. Fruit de l’experimentació i de la mà de la nostra enòloga M Celi Adan, avui tenim obertes moltes possibilitats, ja que no ens volem aturar aquí. Les nostres sidres són perfectes en qualsevol àpat. S’han de servir ben fredes i en copa; RIERABADIAS en copa de vi i POMARELL amb copa de champagne. Ens agrada dir que són sidres “d’estovalles blanques”. Trobareu el seu aroma subtil i paladar lleuger. La natural RIERABADIAS és una sidra neta, un vi de poma. A qui li agrada la bombolla: POMARELL.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.