Combinació esplèndida
Ingredients per a la recepta
- 2 pits de pollastre
- 1 cabeça d’alls
- 1 mango madur
- 25 g de polpa d’olives negres
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre
Elaboració de la recepta
- Traiem la pell als pits de pollastre i els posem en una cassola, amb els alls amb pela i tot, sal i pebre, i coberts d’oli. Confitem-los lentament al forn a 90 ºC, durant 3 hores, que quedin tendres.
- Pelem el mango i el triturem amb un xic d’aigua. Si no es gaire madur podem posar-hi una mica de sucre.
- Laminem els pits de pollastre i emplatem. Al voltant posem-hi un cordó de puré de mango, i els alls pelats tebis.
- Barregem la polpa de les olives negres amb un parell de cullerades d’oli del confitat i fem-ne un cordonet al plat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Maurel de Can Bonastre, un vi blanc d’entrada suau, untuosa, t’envolta tota la boca amb el seu volum i sedositat. Bon equilibri amb l’acidesa que el refresca i l’acompanya al final de boca, on deixa records dolços de mel i fruits torrats.
Recepta extreta de: http://femunmos.blogspot.com/2016/03/pit-de-pollastre-confitat-acompanyat-de.html