Combinació esplèndida

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 pits de pollastre
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 mango madur
  • 25 g de polpa d’olives negres
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre

 

Elaboració de la recepta

  1. Traiem la pell als pits de pollastre i els posem en una cassola, amb els alls amb pela i tot, sal i pebre, i coberts d’oli. Confitem-los lentament al forn a 90 ºC, durant 3 hores, que quedin tendres.
  2. Pelem el mango i el triturem amb un xic d’aigua. Si no es gaire madur podem posar-hi una mica de sucre.
  3. Laminem els pits de pollastre i emplatem. Al voltant posem-hi un cordó de puré de mango, i els alls pelats tebis.
  4. Barregem la polpa de les olives negres amb un parell de cullerades d’oli del confitat i fem-ne un cordonet al plat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Maurel de Can Bonastre, un vi blanc d’entrada suau, untuosa, t’envolta tota la boca amb el seu volum i sedositat. Bon equilibri amb l’acidesa que el refresca i l’acompanya al final de boca, on deixa records dolços de mel i fruits torrats.

Recepta extreta de: http://femunmos.blogspot.com/2016/03/pit-de-pollastre-confitat-acompanyat-de.html