Original i amb una sola mossegada
Ingredients per a la recepta
- 800g de llet fresca de Mas Eusebi
- 75g de sucre
- 75g d’arròs ecològic
- 1 branca de canyella
- 1 pell de llimona
- 1 rovell d’ou
- 4 fulles de gelatina
Elaboració de la recepta
- Posar la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixar bullir un parell de minuts, barrejant bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
- Tapar el cassó amb paper d’alumini i introduir-lo al forn, ja calent, durant 45 minuts a 170º.
- Hidratar la gelatina en aigua freda.
- Treure el cassó del forn, incorporar el rovell i remenar bé. Retirar la canyella i la pell de llimona.
- Incorporar la gelatina escorreguda i barrejar.
- Repartir l’arròs en glaçoneres de silicona i reservar a la nevera. Abans de desemmotllar, posar la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllat.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un cafè Blend Natural de Cafès Gener.
Recepta extreta de: http://www.lacuinadecasa.cat/2014/06/18/mossegades-arros-amb-llet/