recepta-gourmet-mossegades-arros-llet

Original i amb una sola mossegada

 

Ingredients per a la recepta

  • 800g de llet fresca de Mas Eusebi
  • 75g de sucre
  • 75g d’arròs ecològic
  • 1 branca de canyella
  • 1 pell de llimona
  • 1 rovell d’ou
  • 4 fulles de gelatina

 

Elaboració de la recepta

  1. Posar la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixar bullir un parell de minuts, barrejant bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
  2. Tapar el cassó amb paper d’alumini i introduir-lo al forn, ja calent, durant 45 minuts a 170º.
  3. Hidratar la gelatina en aigua freda.
  4. Treure el cassó del forn, incorporar el rovell i remenar bé. Retirar la canyella i la pell de llimona.
  5. Incorporar la gelatina escorreguda i barrejar.
  6. Repartir l’arròs en glaçoneres de silicona i reservar a la nevera. Abans de desemmotllar, posar la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cafè Blend Natural de Cafès Gener.

Recepta extreta de: http://www.lacuinadecasa.cat/2014/06/18/mossegades-arros-amb-llet/