recepta-gourmet-pollastre-pebre-salsa-quefir-curri
Fàcil i exòtica

 

Ingredients per a la recepta

  • 300 gr pit pollastre de Planeses
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot groc
  • 1/2 ceba morada
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 all
  • 1 got quefir (o iogurt natural) de Nadoç
  • 1 culleradeta d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 mica de comí
  • 1 grapat de julivert fresc
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Laminem les verduretes en tires.
  2. Saltegem amb l’all i l’oli d’oliva.
  3. Un cop saltejades, afegim el pollastre i saltegem lleugerament perquè es dauri per fora.
  4. Afegim les espècies i el quefir.
  5. Abaixem el foc i ho deixem fer tot junt.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb una cervesa Imperial Garrofa Porter de Popaire, una cervesa negra feta amb farina de garrofa envellida en bóta de vi durant 6 mesos. És una col·laboració amb la cervesa Ibosim d’Eivissa.

garrofa_imperial_cervesa_popaire

Recepta extreta de: https://cookpad.com/es/recetas/4893696-pollo-al-pimiento-con-salsa-de-kefir-al-curry?via=search&search_term=kefir